• 10
  • 9
  • 11

With more than 10 years experience, Ningbo ToFoam Stationery Co.,Ltd is specialized in supply school & office stationary, home decoration and DIY crafts. Such as EVA foam sheet, foam board, stickers glitter, foam clay…etc.
Pabrik urang aya di Wenzhou Kota kami ogé diaku a showroom di Ningbo nu pisan deukeut ka bandara na stasiun kareta api.
Our factory has passed ISO9001 BSCI ,wal-mart,target,tesco,maichaels audit  etc. We have strong business relationships with our clients. all goods already passed EN71-1/2/3, HR4040,ASTM963.
Urang warmly ngabagéakeun anjeun ngahubungan kami pikeun émbaran diropéa leuwih arrangements bisnis urang. Kami ogé néangan maju ka ngadegkeun hubungan jangka panjang alus sareng anjeun, sarta ngabagikeun ka hareup urang umum babarengan.

nempo sadaya
WhatsApp Online Chat!