• 10
  • 9
  • 11

With more than 10 years experience, Ningbo ToFoam Stationery Co.,Ltd is specialized in supply school & office stationary, home decoration and DIY crafts. Such as EVA foam sheet, foam board, stickers glitter, foam clay…etc.
Pabrik kita dumunung ing Wenzhou City, kita uga duwe showroom in Ningbo, kang banget cedhak bandara lan stasiun sepur.
Our factory has passed ISO9001 BSCI ,wal-mart,target,tesco,maichaels audit  etc. We have strong business relationships with our clients. all goods already passed EN71-1/2/3, HR4040,ASTM963.
We becik welcome sampeyan hubungi kita kanggo informasi dianyari liwat aransemen bisnis kita. Kita uga looking nerusake kanggo madegaken hubungan long-term apik karo sampeyan, lan nuduhake mangsa kita umum bebarengan.

ndeleng kabeh
Tampilan Online Chat!